Składniki:
				
			- 120 g masła LES CROISES (miękkiego)
 - 100 g mąki pszennej
 - 80 g drobnego cukru TEVA
 - 2 jajka WIODĄCA MARKA
 - 1 łyżeczka proszku do pieczenia
 - 2 łyżki kakao
 
- 110 g gorzkiej czekolady TABLETTE D’OR
 - 120 ml śmietany kremówki 30%
 
- jajka czekoladowe lub cukrowe
 
					Sposób przygotowania:
				
				- Suche składniki: mąkę, proszek do pieczenia i kakao przesiać przez sito.
 - Miękkie masło ubić z cukrem na puszystą masę. Cały czas ubijając dodawać pojedynczo jajka. Następnie dodać przesiane suche składniki i delikatnie wymieszać do połączenia się składników.
 - Ciasto wyłożyć do papierowych papilotek do 3/4 wysokości. Piec przez 20 minut w temperaturze 180 stopni. Upieczone babeczki odłożyć do wystudzenia.
 - Przygotować krem: Śmietankę podgrzać do wrzenia. Zdjąć z ognia, dodać czekoladę, wymieszać do rozpuszczenia. Wstawić do lodówki do zgęstnienia. Ostudzoną masę ubić na puszystą masę i od razu dekorować babeczki.
 - Na krem wyłożyć po 3 czekoladowe lub cukrowe jajeczka.